WetStaat en recht

Regels hockey.

Iedereen die hockey speelt, zijn de regels bekend. Maar weinig mensen weten dat de eerste ijshockey professioneel team werd gevormd in negentien vierde jaar. Het was het Canadese team, dus de geboorteplaats van de sport wordt geaccepteerd, uiteraard beschouwd als Canada. Hockey, waarvan de regels werden onmiddellijk zeer snel geïnstalleerd werd zeer populair. Al in de negentienhonderd en twintigste jaar werd hij opgenomen in de Olympische Spelen. Vastgestelde regels in hockey tot nu toe genoten de hele wereld. Natuurlijk, van tijd tot tijd zijn enkele wijzigingen aangebracht, maar ze gaven het spel nog dynamischer, visuele en entertainment.

Zoals eerder, het spel bestaat uit drie perioden. Netto tijd elk van hen wordt bepaald door twintig minuten. De pauze tussen periodes vijftien minuten. Elke periode wordt begeleid door een verandering van de poort voor elk van de ploegen. Na de face-off begint de puck het aftellen van het spel, en met een fluitsignaal van de scheidsrechter om het te stoppen, zo zijn de regels van het spel van hockey. De rechter maakt de worp de puck tussen de sticks van de twee spelers tegenover elkaar.

Elk team van spelers, variërend 20-25 mensen. Op hetzelfde moment op het ijs moet zes spelers per team: keeper en vijf veld. Echter, op de afgesproken extra tijd op het veld vier spelers uit in plaats van vijf. Tijdens een hockeywedstrijd regels kunnen spelers te vervangen, niet alleen in de pauzes, maar ook direct in het proces.

In deze sport is toegestaan en machtsstrijd. Maar er zijn bepaalde regels, die helaas niet altijd worden gerespecteerd. Het is verboden om de tegenstander de hand of een stok, vertraging elleboog, evenals de aanval van de speler, die niet over de puck. Ten strengste verboden stappen. Sommige spelers zijn bewust over de schending van de regels, uitlokken van een reactie van de tegenstander. Anderen vertrouwen op het feit dat hun overtreding onopgemerkt zou blijven door de rechter.

Wat betreft de machtsstrijd, voordat het wordt alleen toegestaan in de eindzone, en sinds negentienhonderd, zijn power moves over het hele veld toegestaan.

By the way, werd de puck geïntroduceerd om het spel op een andere manier. De rechter zet ze gewoon op het veld ijs, en dus gefokt putter tegenstander. Dan snel kaatste hij na het fluitsignaal opzij. Het was pas na een tijdje begon de puck te gooien.

Hockey, waarvan de regels moeten worden nageleefd, heeft zijn eigen systeem van boetes. Speler indringer meestal bestraft met een twee minuten straf. In het geval van een blessure aan zijn tegenstander dit keer wordt verhoogd tot vijf minuten. Het straffen van de speler die in de zestienmeter. Er zijn zogenaamde disciplinaire verwijdering, waarin een speler verwijderd wordt gedurende tien minuten of tot het einde van het spel. Remote speler is vervangen in dit geval is anders. Ook kan de straf worden gevolgd door het hele team, bijvoorbeeld, voor de schending van het aantal medewerkers. In dit geval kan de boete een speler van dat team te dienen.

Als een speler wordt achtergelaten met alleen de keeper één op één, en tegen hem de fout begaan, de scheidsrechter heeft de volledige bevoegdheid om een strafschop te benoemen, genaamd de shootout.

Het kan een situatie waarin een speler kwam naar buiten met zijn een lege netto one-on-one tegen hem overtreden van de regels. In dit geval wordt de rechter doelpunt gescoord, zelfs als de puck en ging in de poort.

Het grootste deel van de tijd dat het spel kan eindigen in een gelijkspel. Dan is er extra tijd kan zijn. Als het resultaat is weer een gelijkspel, wordt de uitkomst van de strijd opgelost met een shootout - vrije worpen. Het winnende team, een sterkere tegenstander in het aantal doelpunten.

Momenteel is de actieve ontwikkeling van verworven en van de vrouwen hockey, regels die niet anders dan mannen zijn, en hij zal niet toegeven aan hun entertainment. Vrouw hockey is ook opgenomen in de Olympische Spelen.