Sport en FitnessHockey

Hoeveel minuten een pauze van hockey? dubbelzinnige reactie

In de wereld zijn er drie belangrijke soorten hockey. De meest populaire (in ons land) - ijshockey. Maar er zijn ook hockey, hockey op gras. Dus om de vraag, hoeveel minuten van breuk in hockey, het antwoord is niet altijd eenvoudig.

golf

Hockeyspelen gehouden op speciaal gemarkeerde vakken welke besturingssystemen genoemd.

In het veld hockeyveld heeft een afmeting van 91,4 m bij 55 m. De coating is meestal gras, maar soms synthetische of klei.

Bandy veld normaliter 90-110 m tot 50-65 m, met een wasmachine - 51-61 m 24-30 m In beide gevallen worden de wedstrijden vinden plaats op het ijs plaatsen ..

multiplayer

Ongeacht het type, hockey is een collectief spel. In hockey en bal team bestaat uit elf spelers, een van hen - de doelman. De ijshockeyers op het gebied van zes, veranderen ze regelmatig tijdens het spel, met uitzondering van de doelverdediger. Hij is een vaste eenheid.

Hoe lang is de breuk in hockey?

Match in hockey bestaat uit twee periodes van 35 minuten. en elk een uitsparing 20 min. Bandy ook twee perioden, maar 45 minuten, en van hetzelfde tijdsinterval -. Twintig minuten. Hoeveel minuten pauze in het ijshockey, het populairste spel? Dus, we hebben drie standaard twintig minuten durende periode. Zo is de netto-tijd van het spel duurt zestig minuten. Breekt twee. Ze duren vijftien minuten per stuk en zijn standaard voor alle wedstrijden die door de Internationale Hockey Federatie. Hoeveel break in ijshockey? 15 minuten.

Uitzonderingen op de regel

Echter, sinds 11 januari 2013 in het kampioenschap van de Continental Hockey League (KHL) breekt tussen periodes verhoogd tot zeventien minuten. Dus hoeveel minuten pauze nu hockey? Europese atleten zullen rusten voor twee minuten meer als hun kameraden in het buitenland van de NHL.

Extra tijd en breaks

Indien tijdens de wedstrijd score niet is geopend, of het is een gelijkspel, dan gewoonlijk voorgeschreven meer tijd, de zogenaamde overwerk. Als overwerk en leverde geen resultaten opleveren, gestanst penalty shoot shots (kogels). Hun aantal, evenals de duur (en de noodzaak van het grootste deel van) overwerk, besproken op voorhand op het moment van de verordening hockeytoernooi.

Van de betekenis ervan hangt af van het principe van het bepalen van het tijdstip van overwerk en pauzes. Zo is in de bekende competities (NHL en CHL) en nulleider wordt een onderbreking toegewezen kwartier en vervolgens vijf minuten verlenging (schone tijd) voor het eerste doel. Als een van beide team niet in geslaagd, besteden gieten ijs. Het duurt tien tot vijftien minuten (één extra break). Volg daarna de vrije worpen, of kogels, drie van elk team. Bij de trekking rollen doorgaan tot het eerste doelpunt van de puck of een tegenstander de eerste miss.

De laatste fase van de grote kampioenschappen (World Cup, bijvoorbeeld) is al een van de vierde overuren uitgebreid tot tien minuten pure tijd. Vervolgens (weer een gelijke stand) die bullitny uitvoeringsvorm. In de laatste wedstrijd, als de reguliere speeltijd (zestig minuten) geen rekening is geopend of het trekt terwijl overuren duurt tot de eerste van doelen. En het kan worden uitgerekt voor een lange tijd. De finale - een ernstige zaak, en er geen winnaar in het goed, of niet doet. Hoeveel minuten pauze tussen hockey overwerk en opsommingstekens? Allemaal hetzelfde 15 minuten.