Sport en FitnessHockey

Modern regels voor bandy

Vandaag de dag, een van de snelst groeiende sporten is hockey (Bandy). Regels van het spel een beetje anders dan de traditionele hockey, maar er zijn enkele fundamentele verschillen.

Algemene begrippen

bandy genaamd winter teamsport. De wedstrijden worden gehouden op de grond glad zijn. Spelers moeten rond de ijsbaan te bewegen op de schaats. Manipulatie alleen sticks zijn gemaakt met de bal. Dit geldt ook voor standaard aanvallen en doelen en passes. Keepers clubs niet hebben, maar in hun arsenaal zijn er speciale handschoenen.

Het doel van het spel is om het doel van de tegenstander te verslaan. De winnaar is het team dat scoorde meer doelpunten in de toegewezen tijd van de wedstrijd. In de internationale praktijk, wordt het spel meestal "bandy". In Rusland wordt het genoemd "bandy". Regels van de wedstrijd is afhankelijk van de vereniging, onder wiens auspiciën het toernooi. De voorschriften zijn zeer vergelijkbaar, maar de Olympische Spelen zijn een beetje aangepast.

Het hoofd van de Internationale Federatie van Bandy FIB. Door het organiseren van grootschalige evenementen vaak verbonden Olympisch Comité.

Geschiedenis van de schepping

Analoge bandy is bekend sinds de oudheid. Dan, in plaats van de oude mensen gebruikt sticks botte stick. De eerste vermelding van het spel dateren uit de 20e eeuw voor Christus. e. De cijfers gevonden tijdens opgravingen van een van de Egyptische dorpen, mensen te laten zien stak de bal eigenaardige club. Iets dergelijks werd gevonden op het grondgebied van de voormalige Azteekse stam cheuka. Het is ook bekend dat op dezelfde wijze de bal reed in het oude Japan, Griekenland en Rome.

Op bevroren lichamen van water voor het eerst begon te spelen in de Middeleeuwen. In de oude kronieken van de 10e eeuw kan worden gevonden herhaalde vermelding van een spel als hockey, maar op dat moment werd het anders genoemd: klyushkovanie, pen, pot, zweefmolen, \ chase. Het is bekend dat een van de grootste fans van het spel in Rusland was Peter I. Hij was het die uit Holland ijzer skates had geïntroduceerd. In de 9e eeuw in IJsland bloeide spel genaamd "knattleyker". Eerder in Groot-Brittannië hield de hele wedstrijd Bandy. Modern regels van hockey balspelen zijn overeengekomen en worden gevormd alleen in het begin van de 19e eeuw. Verordeningen hebben samen Britse liefhebbers zetten. Het was in Engeland waren de eerste semi-clubs, die werd "Nottingham Forest" en "Sheffield United". In 1891, Groot-Brittannië creëerde een vereniging NAB, die heeft genomen over de taken van de organisator van de officiële competitie. Het was de Britse uiteindelijk bijgedragen aan de ontwikkeling van de bandy in landen zoals Noorwegen, Zweden, Zwitserland en anderen.

In Rusland voor een lange tijd bleef hockey op amateurniveau. Het was pas in 1998 in Leningrad, een van de belangrijkste rollen, de eerste wedstrijd van de goedgekeurde internationale regels. Vanaf het moment dat in Rusland is deze sport discipline begon snel op gang.

Regels van het spel: het team

In de aanvraag voor de wedstrijd aan elke kant mag niet meer dan 17 mensen. Aan het begin van de wedstrijd op het veld kan zijn slechts 6 spelers, inclusief de doelverdediger. Het aantal vervangingen in de officiële toernooien is niet beperkt. verandering herhalingen tijdens de stop van de wedstrijd is verboden. Regels van bandy over het overtreden van regels bepalen de verwijdering van 3 minuten. Opgemerkt dient te worden dat opeenvolgende speler het speelveld moet verlaten voordat zijn plaats zal sparen. Elke manipulatie van de samenstelling van de pas zonder de deelname van een rechter. De uitzondering is de vervanging doelman. Deze procedure is alleen mogelijk met toestemming van de scheidsrechter tijdens een stilstand van de vergadering. Het is opmerkelijk dat verbeurd geteld zonder doelman.

veldnormen

Rink bandy is niet anders dan de traditionele discipline van het ijs. Het lengteveld kan variëren 45-61 m en de breedte -. 26 tot 30 m in de officiële competities standaard de wals met een afmeting van 58 bij 29 m.

Regels Bandy bieden ook de lay-out en velden. Het is identiek aan de klassieke vorm, maar er is een extra nuance. Rechthoek bepaald door het doel, en de gestippelde band passeert door cirkels aanraking. de contactpunten zijn plaatsen voor vrije trappen.

De deur zich in de hoogte van 1,22 m en een grootste breedte - 1,83 m.

match Tijd

De professionele mannen ontladingen bijeenkomst duurt 90 minuten. Net als bij de tijd van de wedstrijd en jongeren tot 21 jaar. Children's gelederen onder meer het verminderen van de lengte van het spel en 60 minuten. Bij vrouwen, elk van de twee helften duren 35 minuten. De duur van de pauze tussen de periodes is afhankelijk van de mededingingsregels. Het kan variëren van 5 tot 10 minuten. Evenzo berekend en de verwijdering uit het veld. Afhankelijk van de regels van het toernooi, kan het zijn van 2 tot 10 minuten.

Het is opmerkelijk dat de regels van het spel van hockey met de bal geen extra tijd te nemen. Dit geldt voor zowel mannelijke als vrouwelijke categorieën.

Spelregels: standaard

Wanneer de vrije trap van alle tegenstanders moet van het projectiel tot 5 m. De standaard van de plaats waar de overtreding is vastgesteld. De uitzonderingen zijn de vrije trap toegekend aan het aanvallende team in het strafschopgebied of over de doellijn.

Speel voor gezicht directe rivalen alleen toegestaan, maar niet de verdedigende ploeg. Een vrije trap heet bandy shootout. Dit is een alternatief analoog van het voetbal penalty. Regels Bandy zeggen dat een slag moet worden gemaakt na het fluitsignaal van de scheidsrechter. Het uitgangspunt is de rode lijn. Voorafgaand aan het eerste contact alle spelers van het aanvallende team achter de blauwe zone. Indien als gevolg van een kogel is geen doel wordt gescoord, de wedstrijd gaat verder. Het is verboden om de vrije trap die manier konden, door de manier, in een spel van hockey te spelen.

Spelregels: schendingen

De teamleden zijn niet toegestaan te duwen of om tegenstanders vast te houden. Het is verboden om de tegenstander stok te grijpen, vasthouden aan haar eigen. De rechter benoemt een standaard voorziening voor de vertraging in de bal met zijn handen. In Bocht naar het projectiel kan worden aangeraakt alleen met een club. Doelman heeft het recht om de bal te nemen in zijn handen. Gooi het niet in de handschoen of-stick van de tegenstander.

Regels Bandy verbieden elke uiting van ruwheid op het veld. Voor gevaarlijk spel of poging om een tegenstander scheidsrechter worden bestraft toeslaan. Het is verboden om de bal te raken als hij boven de schouder. Laat het reservoir niet aanraken of in een buikligging op zijn knieën.

Brengen van de bal wordt beschouwd als een schending van de romp en benen spel. Keepers hebben om een projectiel te gooien in het veld, zodat het de zijkant geraakt.

verwijdering

In professionele bandy rechter heeft het recht om de dader te diskwalificeren voor 3 en 5 minuten of tot het einde van de wedstrijd. De ernst van de boete hangt af van de fout. Spelregels hockey bieden 3 minuten straf voor een bewuste aanraking shell hand ook plakken klap voor de tegenstander, een illegale substitutie, en ga zo maar door. N. Er is ook een klein type van schendingen onder geschillen met de rechter.

Diskwalificatie gedurende 5 minuten optreedt als gevolg van struikelen, duwen overboord vertraging arm, een pen stok fout fout.

Voor opzettelijk ruw en gevaarlijk spel, evenals voor de derde het verwijderen van de dader moet het veld grenzen te verlaten voor het einde van de vergadering.