Sport en FitnessTennis

Svetlana Kuznetsova: tennis, familie, persoonlijke leven en hobby's

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna - een uitstekende tennisser, winnaar van verschillende wedstrijden Grand Slam. Wordt geëerd meester van sport van Rusland.

Svetlana Kuznetsova: biografie

Geboren toekomstige kampioen 27 juni 1985 in St. Petersburg in een familie van atleten. Sinds mijn kindertijd, Svetlana bijgebracht een liefde voor een gezonde levensstijl. Iedere ochtend voor een gezin begon met een gezamenlijke lading, wandelingen in de frisse lucht.

Toen ik begin te serieus na te streven Svetlana Kuznetsova sport? Tennis is geworden voor haar een deel van het leven in de leeftijd van zeventien. Omdat op de rechtbank, het meisje voelde een waar genot. Dergelijke gevoelens, ze erin geslaagd om te behouden in de volwassenheid.

De eerste grote overwinning kwam tot Svetlana in 2001, toen de atleet professionele status in de 16 jaar heeft ontvangen. In het eerste seizoen won ze eervolle ITF toernooi. In 2004 heeft de atleet bereikte de laatste fase van de US Open en won de wedstrijd. Maar het onverwachte succes was slechts het begin. Want nu tennis begrepen dat nieuwe prestaties vereisen het nog hard werken op de training en een verhoogde betrokkenheid.

Victory en onderscheidingen Svetlana

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna meeste andere Russische tennissers in de finale bleek een reeks Grand Slam-toernooien. Om een dergelijk hoog stadium van wedstrijden atleet 6 keer in het dubbelspel concurrentie, en 4 keer in het enkelspel bereikt.

Zoals hierboven vermeld, Svetlana is de winnaar van het Open Kampioenschap van de Verenigde Staten. In 2004, in de laatste wedstrijd van de competitie Kuznetsova won meer dan een andere Russische atleet Elenoy Dementevoy. Volgende finale, waarin tennisser herenigd met landgenoot, vond plaats in het toernooi "Roland Garros" in 2009, waarin de sportvrouw Dinara Safina won.

Welke andere verworvenheden gevestigd als Svetlana Kuznetsova? Laat haar tennis maar liefst 30 keer op te treden in de titel overeenkomen grootste toernooien ter wereld. Tot op de dag, de sporter deelt de eerste positie in de rangschikking van de Russische atleten in overeenstemming met het aantal van de finale, samen met Maratom Safinym en Maria Sharapova.

Svetlana Kuznetsova (tennisser): het persoonlijke leven en hobby's

Buiten tennisbaan Russische atleet probeert een normaal leven te leiden. Svetlana is een verstokte fan van het voetbal. Het grootste plezier dat brengt een bezoek aan hun favoriete team wedstrijden - Petersburg "Zenith". Blijf op de hoogte van je club Kuznetsova I V tussen optredens op het World Tennis Tournament.

Een ander zwak punt Svetlana - snowboarden. Bovendien, in zijn vrije tijd opleiding tennisser houdt van dansen op moderne muziek, om vreemde talen te leren.

partner zoeken is bij lange na niet de belangrijkste taak die een Svetlana Kuznetsova confronteert. Tennis op het moment handelt prioriteit voor sporters, zoals herhaaldelijk heeft gezegd dat de Russische kampioen zichzelf.

familie

Als jonge vader, werd Svetlana bezig met fietsen, en nu deel aan de opleiding van jonge atleten ernstige start in de bepaalde discipline.

tennis moeder herhaaldelijk won gouden medailles in alle dezelfde fietsen, in het bijzonder 6 keer de wereldkampioenschappen gewonnen. Hij houdt de titel van Geëerd Master of Sport van de Sovjet-Unie. Vandaag de dag dient als een coach in een sportschool in St. Petersburg.

Brother Svetlana Kuznetsova is de vice-kampioen van de Olympische Spelen in Atlanta, waar de op een bepaald moment was de productie van prestigieuze prijzen in het Russische team races op de wielerbaan.

De meest recente resultaten van de vrouwelijke atleten

Welke successen kan bogen vandaag Svetlana Kuznetsova? Tennis is nog steeds voor het werk haar hele leven.

In 2015, in de wedstrijd tegen Italiaanse Francheski Skyavone op de Grand Slam-serie in Frankrijk atleet speelde de langste wedstrijd in zijn carrière, een record. Na de vergadering heeft de Russische verloren rivaal, en de totale tijd die tennis spelers op het veld, was 3 uur en 50 minuten.

In hetzelfde seizoen gekalkt 2015/2016 Svetlana Kuznetsova nog een kampioenstitel in het "Kremlin Cup" toernooi. In de laatste wedstrijd van de kampioen overwon een andere Russische Anastasia Pavlyuchenkova. De bijeenkomst eindigde in twee sets, om de tekening die werd besteed slechts 1 uur, 18 minuten.

De laatste prestatie in de recente carrière van Svetlana is om de "Premier" reeks van gebeurtenissen, die in Sydney dit jaar plaatsvond te winnen. Op weg naar de titel is Kuznetsova het rooster van de ratings atleten zoals Simona Halep, Sabine Lisicki en omzeild Sara Errani. Tijdens de laatste vergadering van het toernooi versloeg Svetlana tennisser uit Puerto Rico Monica Puig. Zo is de Russische atleet won haar 16e carrière titel.