Nieuws en MaatschappijBeroemdheden

Lewis Hamilton's carrière wereldtitel

Lewis Hamilton - de beroemde Britse coureur in de Formule 1. Nu was hij in het voordeel van het team, "Mercedes", het contract waarmee de piloot werd ondertekend in 2013. Lewis trouwde. De pers heeft vaak verschenen geruchten van een romantische relatie tussen Lewis Hamilton en Rihanna, maar de bestuurder zelf heeft herhaaldelijk verklaard dat de beroemde zanger bekend voor een lange tijd, en ze zijn gewoon vrienden.

vroege carrière

Lewis werd geboren in 1985. Op de leeftijd van 11, ben ik begonnen met karten, net als de meeste coureurs in de Formule 1. In 2001 nam hij deel aan de Winter Series Formule Renault. Hamilton reed vier races en eindigde overall 5e plaats, leverde geen medailles te winnen.

En het debuut van het kampioenschap

In 2007, in zijn eerste race Hamilton won het brons. Alle waren geschokt Britse debuut. Maar dit was nog maar het begin. Op de Maleisische Grand Prix Lewis Hamilton tweede was, toen won hij zilver in Bahrein, Spanje en Monaco. Zesde en zevende fase van het Formule 1-piloten begon te "goud". Voor de eerste keer op het hoogste podium, Lewis stapte in Canada, en de tweede keer - in de Verenigde Staten. Volgende Hamilton won in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk de bronzen medaille. Daarna was er een mislukking - 9e plaats tijdens de Europese Grand Prix. Na het mislukken van Lewis Hamilton kon onmiddellijk winnen - de Grand Prix in Hongarije piloot bracht de derde goud van zijn carrière.

Dan, tijdens de drie fasen van de Brit geen enkele keer kon winnen, maar een keer de tweede plaats eindigde. In Japan, Lewis Hamilton was in staat om weer te winnen. De 16e Grand Prix van het seizoen, die in China plaatsvond, werd een atleet ramp. De piloot was niet in staat om de race uit te rijden en bemoeilijken hun strijd voor de titel. In de laatste race van het seizoen op een van de hoeken van Hamilton de auto tot stilstand gekomen. Als gevolg daarvan, eindigde hij op de zevende plaats, die stond hem niet toe om de kampioen van de Formule 1 debuut seizoen te worden.

Maar het kampioenschap van de Britten niet lang te wachten. hij was in staat om in het volgende seizoen van de Formule 1 te winnen. Na het winnen in Australië, Lewis nam de 5e plaats in Maleisië, hij de 13e plaats in Bahrein was. Daarna was hij in staat om terug te keren naar het podium. 3e, 2e en 1e bestuurder vond plaats in Spanje, Turkije en Monaco, respectievelijk. Na het verlaten tijdens de Grand Prix in Canada en de 10e plaats op de podia in Frankrijk, Hamilton was in staat om te winnen 4 podia, waarvan 2 goud waren, vijf daaropvolgende races. Zijn laatste overwinning in het kampioenschap, Lewis kreeg in China. 98 punten konden de Britten om het eindklassement te winnen.

De tweede en derde kampioenschap

De volgende vijf seizoenen met Lewis Hamilton niet ontwikkelen. Hij eindigde het seizoen vierde drie keer en de vijfde keer. Slechts 5 seizoenen racer was in staat om 13 overwinningen te winnen. In 2014, Hamilton kon de titel van Formule 1 weer.

Grand Prix in Australië, was Lewis niet in staat om naar het einde, maar scoorde toen 4 overwinningen op rij. In de zesde stap, die in Monaco plaatsvond, Hamilton werd tweede. In Canada, was hij niet in staat om te voltooien de tweede keer dit seizoen. Dan was er de Oostenrijkse Grand Prix, waarin Lewis Hamilton won de zilveren medaille. Een andere overwinning werd gewonnen in zijn geboorteland Groot-Brittannië, gevolgd door een 3 derde plaatsen. In België, de Britten ging opnieuw van de baan, maar toen was ik in staat om de 6 stappen van 384 punten 7. Hamilton deed de dubbele kampioen in de Formule 1 te winnen.

Een jaar later won hij de Formule 1 voor de tweede keer op rij, het maken van 10 wint. In de twee Britse seizoen slechts een keer niet in geslaagd om het podium te beklimmen, zo niet rekening te houden met de race, waarin hij niet af te maken. Vorig seizoen, heeft de Brit 10 etappes gewonnen en eindigde als tweede in het klassement. Dit jaar, Lewis Hamilton is op de 2e plaats na 4 fasen.