Sport en FitnessVoetbal

Intercontinental Cup

In het moderne voetbal is er een grote verscheidenheid van trofeeën voor de teams die het moeilijk hebben op verschillende niveaus. In de club de meest prestigieuze toernooi voetbal wordt beschouwd als de Champions League, terwijl de meest actieve teams elkaar vechten in het kader van de World Cup. Echter, deze twee toernooien niet beperkt tot voetbal, er is veel meer een groot aantal trofeeën die het team kan krijgen. En in dit geval zal het ongeveer de Intercontinental Cup. U leert hoe lang het wordt gehouden, wat is de essentie, en die meestal is gewonnen. Daarnaast leert u over wat is een Beach Soccer Intercontinental Cup, en hoe groot de verschillen.

Wat is dit

Intercontinental Cup - een toernooi dat werd gehouden 1960-2004 tussen de twee clubs. Een van hen was de winnaar van de Europese Champions League, die hierboven reeds vermeld, en de andere - de winnaar van de Libertadores Cup. Copa Libertadores - is een analoog van de Champions League in Zuid-Amerika, waar het blijkt, een aantal van de sterkste clubs op het grondgebied van het continent. Zo is de Intercontinental Cup is een kort toernooi, dat bestaat uit één spel, en in het kader van het toernooi wordt besloten wat voetbal is sterker in een bepaald jaar, de Zuid-Amerikaanse of Europese.

toernooi Geschiedenis

Intercontinental Cup gehouden in 1960, maar het is vermeldenswaard dat de eerste twintig jaar bestond het uit twee wedstrijden, maar sinds 1980 het toernooi formaat werd veranderd, en het team begon te niet twee, maar één wedstrijd te houden. De eerste kampioen was de Madrid "Real" in 1960, die Uruguay "Penarol" beat met een totaal score van 5: 1. Reeds in het volgende jaar was beduidend onvolmaakt systeem. In de eerste wedstrijd op "Peñarol" won de Portugese "Benfica", maar in de tweede wedstrijd werd gewonnen door de Uruguayaanse club. Als gevolg daarvan moesten we een derde en beslissende wedstrijd waarin de Uruguayanen haalde een overwinning af te spelen. Echter, drie wedstrijden in het toernooi, dat is verre van de meest prestigieuze - hebben het was te veel, dus het formaat en nog niet zo lang geduurd. De eerste club om de trofee te winnen in 1980 in een nieuw formaat, werd het Uruguayaanse "Nacional", die het Engels "Nottingham Forest" te verslaan.

De laatste eigenaar van de Intercontinental Cup was de Portugese club "poort", die in 2004 versloeg de Colombiaanse club "Once Caldas" op sancties. De meest getiteld club in het kader van het toernooi zijn de drie Zuid-Amerikaanse en twee Europese vertegenwoordigers. Het is een Argentijnse club "Boca Juniors", een Uruguayaanse team "Penarol" en "Nacional" en het Italiaanse "Milan" en de Spaanse "Real". Al deze commando's de geschiedenis van het toernooi drie keer won de beker.

end Cup

Reeds in 2000 werd duidelijk dat de Intercontinental Cup verliest populariteit en is verhuizen naar de daling. Dan was er de eerste verkiezingen FIFA Club World Cup, waarin vertegenwoordigers van niet alleen de twee sterkste continentale confederaties inbegrepen. Als gevolg daarvan is het dit toernooi aan populariteit gewonnen, en de Intercontinental Cup heeft opgehouden te bestaan. Echter, zoals hierboven gezegd, dit toernooi is niet alleen een klassieke voetbal. Het heeft het toernooi en beach soccer. Intercontinental Cup is er - het is een beetje meer concurrentie, en het is om uit elkaar te houden.

Beach voetbaltrofee

Wat is er anders aan dit toernooi, als het gaat over beach soccer? Intercontinental Cup in dit geval is compleet anders. Ten eerste wordt het uit niet tussen clubs en nationale teams tussen landen. Ten tweede is het niet zo onbeduidend. Integendeel, het wordt beschouwd als de tweede meest prestigieuze na het WK. Dat zijn de kenmerken van een beach soccer. Intercontinental Cup toernooi is relatief jong, hij pas in 2011 uitgevoerd. Zo werd slechts vijf keer gespeeld.

Wie is de sterkste van alle in dit toernooi, die beroemd is om zijn strand voetbal? Intercontinental Cup voor de eerste keer won de Braziliaanse nationale ploeg, het winnen van de nationale ploeg van Iran. Bij het tweede toernooi in de laatste ontmoeting tussen Rusland en Tahiti, en Russen wonnen. Ze hebben laten zien dat ze een van de beste landen spelen beach soccer. Intercontinental Cup Brazilië won opnieuw, en dan Iran. Beide keren in de finale van het team speelde tegen de Russen die het bereiken van 2012 niet kon herhalen. Maar Rusland is inderdaad in staat om het strand voetballen - Intercontinental Cup in de komende twee jaar is gewonnen deze bijzondere team. En beide keren werd verslagen Braziliaanse nationale ploeg. Zoals u kunt zien, Beach Soccer Intercontinental Cup is heel anders dan die gehouden in de grote voetballanden.