Sport en FitnessVoetbal

EURO 2008: resultaten

EURO 2008 - de dertiende EK gehouden in Oostenrijk en Zwitserland. Was de tweede toernooi gehouden in twee landen. Ik hield 7-29 juni 2008. Het toernooi werd bijgewoond door 16 teams. Teams van de gastheer mogen rechtstreeks deel te nemen. De overige 14 teams hebben gekwalificeerd en werden verdeeld in groepen.

Voor het recht om te hosten EURO 2008 en vocht tegen de Russische Federatie, maar al snel trok zijn kandidatuur, zoals toegepast voor het WK 2018.

Veranderingen in de regels

Europees kampioenschap 2008 herinnerde zich de verandering in de regels. "Gold" en "zilver" doelen werden geannuleerd, die actief was in de vorige toernooi. Op het kwalificatietoernooi wordt niet vastgehouden play-offs.

Rusland in de kwalificatiewedstrijden

In de kwalificatie had wedstrijden geen sensatie. Alle deelnemers werden verdeeld in zeven groepen, van die kwam in de finale van de twee teams.

Door de kwalificatiewedstrijden Russische team kwam met een nieuwe coach. Zij werden de Nederlander Guus Hiddink. Hij verving Semin, die niet aan het team om het WK 2006 te leiden.

De groep kwam naar Rusland Kroatië, Engeland, Israël, Macedonië, Estland en Andorra. De eerste drie teams waren de belangrijkste rivalen in de strijd voor de toegang tot de UEFA EURO 2008. Tafel was interessante wedstrijden en ontvlammen niet op de laatste fase. Engeland begon de voorronde is mislukt. Eerst kon ik niet winnen van Macedonië (0: 0), en vervolgens volledig verloren Kroatië (0: 2). Russische team dat was een pluspunt. Ze begon veel beter, vastgebonden met Israël en Kroatië. Indicatoren ingeprent hoop in de harten van de fans.

(: 0 2) werden geslagen In navolging Hiddink's team hebben plaatsgemaakt Estland en Macedonië, die met dezelfde score gestegen. Het deed haar en het team van Andorra niet stoppen. Tweede etappe wedstrijden zijn beslecht in het voordeel van Rusland.

Vooral intense gevechten waren tegen de Britten. De eerste thuiswedstrijd uitvinders van het voetbal gewonnen met een verpletterende score van 3: 0. Engeland was op de tweede lijn, met een voorsprong van Rusland op vijf punten. De return wedstrijd werd gehouden in de "Luzhniki". De wedstrijd ook wel de "Game of the Year." De Britse opende de rekening, maar waren niet in staat om vast te houden. Eerst een penalty Pavlyuchenko, en dan is hij leidde zijn team op voorsprong.

Voor het verlaten van de groep Russen aan Israël en Andorra verslaan. Dit is waar de spelers en maakte nerveus fans. Israël is niet in staat om de overwinning te nemen, verliest 1 geweest: 2. Nu Engeland was genoeg te binden met Kroatië en ga naar de UEFA EURO 2008 met een tweede plaats als een gelijk aantal punten met ons team dat ze het voordeel hadden op andere indicatoren.

Echter, Kroatië, dat reeds uit de eerste plaats, besloten om zijn weg naar behoren af te ronden op de drukke "Wembley". Door de 14e minuut van de wedstrijd Kroaten waren 2: 0. In de tweede helft, de gastheren in geslaagd om twee ballen spelen, maar onmiddellijk gemist. Rusland in een parallel match sloeg Andorra met een minimale score, en ging naar EURO 2008. We kunnen zeggen dat Kroatië een pas voor het toernooi is geworden.

EURO 2008 voetbal

In aanvulling op Oostenrijk, Zwitserland en Rusland ging naar het toernooi, Polen, Portugal, Italië, Frankrijk, Griekenland, Turkije, Tsjechië, Duitsland, Spanje, Zweden, Roemenië en Nederland.

groep A

Staat: Portugal, Turkije, Tsjechië en Zwitserland.

Het nationale team van de Tsjechische Republiek, die analisten beschouwd als de favoriet in de groep op UEFA EURO 2008 voetbal, mislukte in twee wedstrijden en won slechts de derde plaats. Het beste van alles werden gemaakt door Turkije en Portugal, scoorde zes punten.

groep B

Staat: Kroatië, Duitsland, Oostenrijk en Polen.

Hier scheen Kroaten. Gemakkelijk waren ze in staat om te scoren negen punten en ga naar de play-offs van de eerste plaats. De tweede regel ging naar Duitsland, die niet gemakkelijk haar wordt tegengehouden. Oostenrijk vochten tot de laatste minuut, maar om rond meer professionele tegenstander niet kon.

groep C

Status: Nederland, Italië, Roemenië en Frankrijk.

Het ergste van alles in de "groep des doods" waren de Fransen. We begonnen met een onzekere gelijkspel in de wedstrijd tegen Roemenië, en vervolgens volledig verloren in twee rondes. De Nederland waren de sterkste van allemaal en gemakkelijk uit de groep. De tweede plaats ging naar Italië.

groep D

Staat: Spanje, Rusland, Zweden en Griekenland.

EURO 2008 Rusland lanceerde een enorme nederlaag tegen Spanje. Op vier doelpunten van de Spanjaarden beantwoord enige Pavlyuchenko in het eindspel. Huidige kampioenen van Europa (Griekenland) hebben plaatsgemaakt voor Rusland met een minimale score. EURO 2008 Rusland bleef overwinning op Zweden (2: 0). Distinguished scheen terwijl Pavlyuchenko en Arshavin. Dit resultaat is al een hele prestatie. Voorafgaand aan dat, in de nieuwe geschiedenis van Rusland niet is geraakt in de play-offs van de Europese kampioenschappen. De Spanjaarden en de Russen zetten hun verovering van de UEFA EURO 2008. Komt overeen met dat ons team had in dit toernooi, zijn uitgegroeid tot klassiekers.

1/4 finales

In de eerste kwartfinale wedstrijd geconvergeerde Duitsland en Portugal. Het spel geeft een heel warm. Tegen de 25e minuut dankzij doelpunten van Klose en Shvayshtaygera Duitsers waren al in de rekening. Na 40 minuten, Portugal scoorde het eerste doelpunt, maar de doge vijand ze niet kunnen. In de tweede helft, Ballack maakt de score 3: 1, maar op het einde van de Portugese scoren van een troost doel.

Kroatië is in een gevecht met Turkije favoriet. Team wist te passeren zonder verlies groep en had het geluk om de Turken te komen. Echter, de belangrijkste moment van de wedstrijd eindigde in een gelijkspel (1: 1), en in Turkije vond plaats in de halve finale penalty.

1/4 Rusland kreeg in een paar van Nederland - het team dat alle tegenstanders in de groep verslagen. De kans is groot als overwinnaar tegen zo'n formidabele team waren nul. Echter, de "oranje" toonde onvoldoende voetbal, waarvoor ze werden gestraft. Reguliere speeltijd eindigde in een gelijkspel (1: 1), maar in extra Russen waren in staat om te scoren twee prachtige goals.

Perennial tegenstanders Spanje en Italië gaf een saaie wedstrijd die de eerste overwinning in een penalty shootout beslist.

halve finale

Russische team opnieuw hadden om te concurreren met Spanje. Tot 50 minuten in geslaagd om de Spanjaarden te bevatten, maar daarna gevolgd door drie doelen die de Russen naar huis gestuurd.

In de andere halve finale clash tussen Duitsland en Turkije. Ten tweede, aangemoedigd na de overwinning op Kroatië, gooiden ze alle krachten in de aanval. Ze doen het, maar de Duitsers waren nog beter. Resultaat - 3: 2.

slotstuk

De finale voldeed niet aan de verwachtingen op het briljante spel. Het enige doelpunt werd gescoord door Torres en hielp Spanje neemt u de tweede Europese titel.