Hoop "Zenith" - Yevgeny Chernov

Yevgeny Chernov - een jonge Russische speler, die speelt in de posities van een verdediger en middenvelder. De pupil van de Tomsk voetbal verdedigt nu de kleuren van Petersburg "Zenith".

Siberische karakter

23 oktober 1992 werd geboren Yevgeny Chernov. Hij werd geboren in Tomsk, een stad ver weg van het voetbal, maar van kindsbeen af raakte geïnteresseerd in de sport. Toewijding en volharding op vele manieren gedefinieerd de positie waarin hij speelde - in de kernzone.

In 17 jaar, de Black kwam voor het eerst naar de oorspronkelijke toepassing, "Tom" in de Russische kampioenschap wedstrijd. In hetzelfde jaar, op 13 augustus, maakte hij zijn debuut in de jeugdteams van het toernooi. Rival stalen Samara "Wings van de Sovjets." Echter, de eerste pannenkoek was hobbelig - "Tom" verloren (0: 3).

Het volgende jaar, het team probeerde in "Mostovik-Primorye" van Ussuriysk, spreken in de zone "Oosten" van de tweede divisie, maar uiteindelijk besloten om te verblijven in Tomsk en krijg praktijk in de jeugd kampioenschap.

Al snel werd betrokken bij het trainen van de belangrijkste team.

Debuut in de Premier League

Sinds 2011 Yevgeny Chernov biografie die vervolgens dramatisch geworden verandering begon te dalen in een bod voor de Premier League-wedstrijd. Echter, op de eerste pas vrijgegeven in 2012.

Het gebeurde op 27 april. "Tom" geprobeerd om woonplaats te handhaven in de Premier League, en zijn rivaal - perm "Amkar" - was een van de leiders in de strijd voor 8-16 plaats. Chernov verscheen op het veld gedurende 80 minuten, in plaats Nikity Bazhenova, maar invloed op de uitkomst van de wedstrijd kon niet, de bijeenkomst eindigde in een gelijkspel (0: 0). Volgens de resultaten van het seizoen, "Tom" heeft de voetbal elite verlaten.

In de Eerste Divisie

Volgend jaar Evgeniy Chernov gehouden in Orenburg "Gazovik" ten dienste van area "Ural-Volga regio" van de tweede divisie. De speler speelde 19 wedstrijden, waarvan 4 doelpunten gemarkeerd gescoord. Samen met het team aan het einde van het seizoen om de terugkeer naar de Eerste Klasse te vieren.

De volgende club middenvelder werd Dzerzhinsky "Chemist", spreken in de Eerste Klasse. Hier speelde hij ook in bruikleen. In korte tijd werd het een van de belangrijkste spelers in de centrale lijn, was in staat om te voorkomen dat de club residentie in de Eerste Klasse.

Als gevolg hiervan, een speler, "Chemist" Chernov bleef tot 2015, toen het team nog steeds ging naar de daling in de klas. Gedurende deze tijd, bracht hij 58 wedstrijden en scoorde 1 doelpunt.

2015 Yevgeny Chernov doorgebracht in bruikleen in Krasnoyarsk "Yenisei". Bij de club bracht hij slechts een half seizoen - voor de winterstop, en dan terug naar "Tom". Gedurende deze tijd, slaagde hij erin om te spelen in 18 wedstrijden. Echter, er niet in slaagt de Tomsk burgers. In 2016 Chernov geïnteresseerd in een aantal clubs, met name in "Krasnodar" en "Zenith".

In de stad aan de Neva

In januari tekende hij een contract met een nieuwe club Yevgeny Chernov. "Zenith" in eerste instantie niet beschouwen als een speler basis, hoewel de speler reisde met het eerste team in het kamp in Oostenrijk.

Voor de eerste keer t-shirt "Zenith" Black zetten in een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Iraakse club "die actief zijn in Irak." Chernov ging op het veld in het startpunt lineup, brachten de gehele eerste helft. Het spel is niet vol gevaarlijke momenten, en uiteindelijk eindigde in een gelijkspel - 0: 0.

Op twee gewassen deelgenomen aan 8 vriendschappelijke wedstrijden voor "Zenith" Yevgeny Chernov. 62 minuten - Voetballer uitgegroeid tot de meest op het veld tijdens de wedstrijd tegen de Zwitserse, "Sion" gespeeld. Echter, om zijn team te helpen kon niet, "Zenith" verloren 1: 3.

In de "Zenith" basis

Totdat de inkt niet te krijgen in het grootste deel van Petrograd in officiële wedstrijden, speelde hij voor de boerderij club, "Zenit-2", dat uitkomt in de Eerste Klasse Kampioenschap onder leiding van Vladislav Radimov. Voor deze opdracht had Eugene 26 gespeelde wedstrijden en scoorde één doelpunt.

Om ervoor te zorgen zijn debuut in het eerste elftal voetballer viel in wedstrijden van 1/16 finales van de Russische Cup. St. Petersburg groep ging naar het team First Division bezoeken - FC "Tambov". Chernov op het veld in de start line-up en bracht op het grasveld voor 90 minuten.

Ter verdediging van "Tambov" grote problemen "Zenith" is niet gemaakt, zodat zijn team debutant weer niet bederven. Hoewel de eerste helft werd gevormd, en in een bittere strijd, om een account "Zenit" open kon alleen net voor de pauze. Maar in de tweede helft van de bijeenkomst tambovchane volledig gescheiden. Als gevolg hiervan, de bijeenkomst eindigde met de score 0: 5 op het scorebord voor de bezoekers.

In de Premier League in de "Zenith" maakte zijn debuut op 24 oktober Yevgeny Chernov. Foto voetballer in deze dag ingerichte fotoreportages over de match. Hij ging het veld in de start line-up, maar de pauze werd vervangen door Artur Joesoepov. Pitertsy won - 1: 0.

Ondanks het feit dat de inkt slechts de helft wordt besteed, vond hij de technische staf. De volgende wedstrijd verscheen aan de basis. En rivaal bleek de hoofdpersoon naar Eugene zijn - native "Tom", in het kader waarvan hij was nooit in staat om een voet aan de grond te krijgen.

En zodra hij in staat om in te checken productieve activiteiten was. In de 26e minuut Chernov gesneden voor uitzonderlijke trouw rijden in de keeper, die de bal Dziuba gooide hem op de loop van Kokorin, die duidelijk trof nam. 1: 0. Tot het einde van de wedstrijd de score veranderde niet. Dus Eugene direct deel aan de overwinning op zijn oude club.

Bij elke wedstrijd, wordt het steeds in de basis van de "Zenith" in de nabije toekomst vast hoopt een belangrijke speler worden van deze club, met succes deel te nemen, niet alleen in de verdediging, maar in offensieve acties van het team.

In de nationale ploeg

In 2011 werd Yevgeny Chernov eerst opgeroepen om de locatie van de junior nationale team van Rusland op voetbal. Op dat moment was hij 19 jaar oud.

Chernov nam deel aan een internationaal toernooi voor jongens geboren in 1992, die werd gehouden in Portugal. Debuut in de wedstrijd tegen de Fransen, op 62 minuten, Eugene kwam van de bank. Merk echter op doeltreffende actie mislukt, de bijeenkomst eindigde in een gelijkspel - 0: 0. In totaal bracht hij voor het nationale team 3 games, terwijl in de nationale ploeg is niet meer genoemd.

Vandaag, met de komst van de belangrijkste management team van Stanislav Cherchesova kans kwam voor iedereen.